În fereastra de Tipărire, salvare și email facturi în bloc am inclus posibilitatea trimiterii email-urilor și la o adresă CC. În acest sens am adăugat setarea Trimite CC sub bifa Se trimit prin Email. Valorile disponibile pentru selecție sunt: Fără (nu se trimite niciun email la o adresă CC - excepție face cazul în care s-a setat o adresa CC în setările generale), Agentul de pe factura (se trimite email la adresa setată pe agentul facturii în nomenclatorul Personal) și Agentul alocat cursei (se trimite email la agentul de pe ruta corespunzătoare traseului cu adresa de livrare de pe factură, rutele trebuie sa fie validate si neanulate).
Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 22.1.

La data de 20 Decembrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Opțiune Trimite CC în fereastra de Tipărire, salvare și email facturi în bloc prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.1 | Nexus Media