In modulul "Declaratie 112 v.2020" am introdus o noua optiune "Corectie intrare asig. Som.Teh.Sub". Aceasta optiune are efect pe societatea curenta, pe toti utilizatorii, iar modificarea acesteia necesita drepturi de administrator.
Aceasta optiune corecteaza data de intrare in categoria de asigurat sanatate pentru angajatorii care au depus declaratia 112 aferenta lunii martie 2020 inainte de aparitia ultimului model de declaratie. PDF-ul aferent lunii martie, scoatea persoanele, care au beneficiat de somaj tehnic subventionat de catre stat, din categoria de asigurat sanatate.

Recomandam tuturor angajatorilor sa realizeze o analiza a declaratiei depuse pe luna martie 2020, iar daca exista cauzuri, in care unul sau mai multi salariati au fost declarati eronat ca fiind scosi din categoria de asigurat, sa bifeze optiunea si sa realizeze declaratii rectificative.

Atentie!!!!!
Daca se bifeaza optiunea, aceasta trebuie sa ramana bifata, pana cand are loc o noua iesire din categoria de asigurat pentru toti salariatii care au fost scosi eronat din categoria de asigurat la sanatate.

| v.20.10 | Nexus Media