Am adăugat în aplicația NexusERP (v.21.8.), în fereastra de editare a unui pos din modulul "Aparate de marcat fiscale", pentru drepturile "Listare raport X" și "Efectuare inchidere fiscală", o opțiune noua "Permis doar administratorilor".

Astfel, drepturile mai sus mentionate vor avea urmatoarele variante disponibile:
- Permis - utilizatorul nu va avea nicio restricție în a lista raportul X sau în a face închiderea fiscală
- Necesită autorizarea administratorului - daca utilizatorul conectat în aplicație nu se află în lista de utilizatori cu drept de administrare Pos, atunci se va solicita confirmarea unui administrator
- Permis doar administratorilor - dacă utilizatorul conectat în aplicație se află în lista de utilizatori cu drept de administrare Pos, nu va avea nicio restricție în a lista raportul X sau în a face închiderea fiscală
- Blocat - utilizatorul nu va avea posibilitatea de a lista raportul X sau a face închiderea fiscală.

Opțiunea nou introdusă este utilă în cazul în care se dorește limitarea accesului la pagina de listare a raportului X, respectiv Z, unde utilizatorului îi sunt afișate informații privind valoarea încasărilor de pe Z-ul curent.

La data de 14 Aprilie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Optiune nouă "Permis doar administratorilor" pentru drepturile "Listare raport X" și "Efectuare inchidere fiscală" din aparate de marcat fiscale - POS-uri prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Supermarket şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.8. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.8 | Nexus Media