Începând cu versiunea 23.10.70 în modulul Facturi clienți am adăugat opțiunea "Utilizez Credit Note în e-Factura". Această opțiune este utilizată la transmiterea facturilor storno în SPV.
Dacă opțiunea este bifată, standardul utilizat la transmiterea facturilor în SPV va fi CN, iar tipul facturii va fi Notă de credit (cod 381).
Dacă opțiunea este debifată, standardul utilizat la transmiterea facturilor în SPV va fi UBL, iar tipul facturii va fi Factură corectată (cod 384).
Implicit, opțiunea este bifată, întrucât în documentația pusă la dispoziție de către ANAF, se precizează că facturilor storno se pot transmite utilizând standardul CN.


La data de 19 Mai 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Opțiune nouă pentru utilizare Credit Note în e-Factura prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.10.70. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.10.70 | Nexus Media