Începând cu versiunea 22.15 se poate seta o gestiune ca fiind utilizată ca un depozit ce se află în custodia unui terț. Această operație se realizează din modulul Gestiuni --> Utilizare--> Depozit în custodia unui terț.
Terțul este considerat deținătorul spațiului selectat pe gestiune.
Această funcționalitate permite gestionarea atât în aplicație a stocurilor aflate la țerți cât și declararea acestora în Declarația 406 (SAF-T).



La data de 20 Octombrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Opțiune nouă în modulul Gestiuni pentru gestionarea stocurilor aflate în custodia unui terț prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Stocuri la terti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.15. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.15 | Nexus Media