Am adăugat în aplicația NexusERP, în fereastra "Setări generale", pe pagina "Interfață", opțiunea "Întârziere autofiltrare în grid (milisecunde)".
Aceasta are valoarea implicită de 500 milisecunde și se salvează pe utilizatorul curent și toate societățile.
Căutarea în grid-urile din cadrul aplicației NexusERP se va face instant în cazul în care opțiunea este setată pe 0, altfel se așteaptă de la momentul când s-a introdus ultimul caracter până când se declanșează procedura de auto filtrare timpul specificat în opțiune.
Această setare este utilă in special pe bazele de date mari, cu multe înregistrări, viteza de căutare in grid fiind în acest mod îmbunătățită, aplicația nemaincercând să filtreze automat dupa fiecare literă introdusă.

La data de 25 Mai 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Opțiune nouă în aplicația Nexus ERP, întârziere autofiltrare în grid prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Marfa cu amanuntul cantitativ.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.10.129. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.10.129 | Nexus Media