In modulul "Declaratie 112 v.2020" am introdus o noua optiune "Corectie intrare asig. Som.Teh.Sub". Aceasta optiune are efect pe societatea curenta, pe toti utilizatorii, iar modificarea acesteia necesita drepturi de administrator.
Aceasta optiune corecteaza data de intrare in categoria de asigurat sanatate pentru angajatorii care au depus declaratia 112 aferenta lunii martie 2020 inainte de aparitia ultimului model de declaratie. PDF-ul aferent lunii martie, scoatea persoanele, care au beneficiat de somaj tehnic subventionat de catre stat, din categoria de asigurat sanatate.

Recomandam tuturor angajatorilor sa realizeze o analiza a declaratiei depuse pe luna martie 2020, iar daca exista cauzuri, in care unul sau mai multi salariati au fost declarati eronat ca fiind scosi din categoria de asigurat, sa bifeze optiunea si sa realizeze declaratii rectificative.

Atentie!!!!!
Daca se bifeaza optiunea, aceasta trebuie sa ramana bifata, pana cand are loc o noua iesire din categoria de asigurat pentru toti salariatii care au fost scosi eronat din categoria de asigurat la sanatate.

La data de 3 Iulie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Optiune noua "Corectie data intrare in categoria de asigurat sanatate" - Declaratia 112 prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Declaratia 112 .

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.10. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.10 | Nexus Media