În opțiunile modulului Facturi clienți am adăugat setarea Cont implicit clienți afiliați. Dacă se stabilește un cont implicit pentru clienții afiliați, la adăugarea facturilor din acest modul, cât și în cazul generării facturilor din cadrul modulului Comenzi clienți pe parteneri afiliați se va ține cont de valoarea acestei setări pentru stabilirea contului.
Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 23.5.

La data de 17 Martie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Opțiune nouă - Cont implicit clienți afiliați prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.5. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.5 | Nexus Media