Am adăugat opțiunea "Las bonurile incomplet încasate nevalidate" (implicit debifată) în fereastra de import bonuri din fișierele extrase din casa de marcat din cadrul modulului "Bonuri fiscale" din aplicația NexusERP (v.21.15.).

Opțiunea mai sus menționată s-a introdus pentru a acoperi situațiile în care dintr-un motiv sau altul, fișierele care au fost exportate din casa de marcat genereaza la importul din bonuri fiscale o diferență între încasări și linii/produse(pentru un tip de plată nu s-a inregistrat suma în fisier sau este adusă o sumă mai mică pe un tip de plată).

Astfel, in cazul in care se realizeaza importul cu setare "Las bonurile incomplet încasate nevalidate" bifata, se vor importa inclusiv bonurilor cu diferența intre încasări și produse, dar fără a le valida. Utilizatorul va regla și valida bonurile manual, ulterior importului.

Odată cu această modificare s-a eliminat posibilitatea de a realiza închiderea fiscale odată cu importul de bonuri. Acesta se va realiza manual de către utilizator, prin intermediul asistentului de închidere fiscală.

La data de 24 Septembrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Optiune "Las bonurile incomplet incasate nevalidate" la importul bonurilor fiscale din fisierele extrase din casa de marcat prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.15. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.15 | Nexus Media