În cadrul aplicației Nexus Online SFA din modulul "Aplicații online" am adăugat opțiunea "Filtre la căutarea produselor" care înlocuiește opțiunea "Exclud produsele care nu au preț valabil pentru partenerul selectat". Opțiunea curentă poate lua următoarele valori: "Toate produsele", "Doar produse din lista de preț a partenerului" (Produsele trebuie sa se afle intr-o lista de tip contract oferta pe clientul selectat sau intr-o lista pentru grupul oferta din care face parte clientul selectat) și "Doar produse din stocul gestiunii de vânzare".
Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 21.8.

La data de 16 Aprilie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Opțiune "Filtre la căutarea produselor" în aplicația Nexus Online SFA prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus SFA Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.8. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.8 | Nexus Media