Am adăugat în aplicația NexusRetail (v.19.23.), în pagina Casier, Operațiuni document, opțiunea "Blochează vânzare produse în cazul în care nu există stoc, la crearea unei comenzi de client" (implicit nebifată).

Astfel, la căutarea produselor pentru adăugarea acestora pe o comandă de client se va ține cont de opțiunea mai sus menționată, respectiv se vor aduce toate produsele din lista de preț (cum era până în momentul de față) sau doar cele care au stoc.

În exemplul dat, produsul "Mouse SAMSUNG" nu mai are stoc, prin urmare, la căutarea acestuia dupa denumire nu se va regăsi în lista cu rezultatele căutării.

La data de 28 Iunie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Opțiune "Blochează vânzare produse în cazul în care nu există stoc, la crearea unei comenzi de client" în aplicația NexusRetail prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Retail.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.23. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.23 | Nexus Media