Începând cu versiunea 22.4 în modulul Facturi furnizori am inclus posibilitatea de specificare a articolelor care aplică sistemul de taxare inversă.
Opțiunea de pe antetul facturii este prioritară, astfel că, în cazul în care aceasta se va bifa, toate articolele de pe factură vor fi considerate cu taxare inversă indiferent de opțiunea selectată pe articol.
În cazul în care pe factură există produse și pentru care se aplică taxarea inversă și pentru care nu se aplică taxarea inversă, optțiunea de pe antetul facturii trebuie debifată și se bifează opțiunea de Articol cu taxare inversă existentă în liniile produselor.

La data de 17 Martie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Opțiune Articol cu taxare inversă în modulul Facturi furnizori prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi furnizori.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.4. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.4 | Nexus Media