În fereastra de editare a unei case de marcat din modulul "Aparate de marcat fiscale", am adăugat un câmp nou, "Diferență maximă vânzări/încasări". Acesta reprezintă diferența maximă permisă dintre valoarea vânzărilor și valoarea încasărilor (implicit este 0) și se utilizează la tipărirea bonurilor la casa de marcat.
Astfel, în cazul în care la tipărirea bonului fiscal apare o diferență între valoarea articolelor și valoarea încasărilor, iar aceasta este mai mică decât valoarea maximă admisă pe casa de marcat, atunci modalitatea de încasare utilizată va fi ajustată cu diferența apărută. În cazul în care diferența dintre valoarea articolelor și valoarea încasărilor depășește valoarea maximă admisă pe casă, atunci utilizatorul va primi un mesaj de eroare și nu se va mai încerca tipărirea pe casa de marcat.
Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 23.6.178.

La data de 21 Februarie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate setare diferență maximă vânzări/încasări în Aparate de marcat fiscale prin modificarea unui modul existent în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Aparate de marcat fiscale.

Această modificare asupra modulului o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.6.178. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.6.178 | Nexus Media