Incepand cu versiunea 21.10.143, in cadrul asistentului de import extrase de cont din modulele "Banca in lei" si "Banca in devize" am adaugat optiunea "Importa toate inregistrarile selectate intr-o singura tranzactie".
Importul intr-o singura tranzactie are avantajul ca, in cazul aparitiei unei erori, se revine la starea dinaintea importului, adica niciun document nu e importat si se poate relua procedura de import dupa corectarea erorii. Dezavantajul acestei metode este blocarea operarii de documente in banca, de catre alti utilizatori, pe perioada importului. Din acest motiv se recomanda efectuarea acestei operatiuni in afara programului de lucru al utilizatorilor.
In cazul in care se debifeaza aceasta optiune, importul se va face document cu document, fara a mai bloca operarea de catre alti utilizatori. Dezavantajul acestei metode este faptul ca, daca pe parcurs apare o eroarea la importul unui document, procedura se opreste la acel document iar documentele importate pana la acel moment raman in baza de date. Daca se doreste apoi reluarea intregului import, documentele importate vor trebui sterse manual sau prin asistentul de anulare import din modul.

| v.21.10.143 | Nexus Media