Incepand cu versiunea 21.10.143, in cadrul asistentului de import extrase de cont din modulele "Banca in lei" si "Banca in devize" am adaugat optiunea "Importa toate inregistrarile selectate intr-o singura tranzactie".
Importul intr-o singura tranzactie are avantajul ca, in cazul aparitiei unei erori, se revine la starea dinaintea importului, adica niciun document nu e importat si se poate relua procedura de import dupa corectarea erorii. Dezavantajul acestei metode este blocarea operarii de documente in banca, de catre alti utilizatori, pe perioada importului. Din acest motiv se recomanda efectuarea acestei operatiuni in afara programului de lucru al utilizatorilor.
In cazul in care se debifeaza aceasta optiune, importul se va face document cu document, fara a mai bloca operarea de catre alti utilizatori. Dezavantajul acestei metode este faptul ca, daca pe parcurs apare o eroarea la importul unui document, procedura se opreste la acel document iar documentele importate pana la acel moment raman in baza de date. Daca se doreste apoi reluarea intregului import, documentele importate vor trebui sterse manual sau prin asistentul de anulare import din modul.

La data de 28 Mai 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Optimizare import extrase de cont prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Banca in lei.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.10.143. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.10.143 | Nexus Media