Am adăugat în modulul "Bonuri fiscale" din aplicația NexusERP (v.21.4), în pagina cu opțiuni, setarea "Nr. maxim tichete de masa pe bon". Aceasta este valabilă pentru societatea curentă și toți utilizatorii, având valoare implicită 20 și permițând până la 999.

Setarea este utilizată ulterior în aplicația NexusEasyRetail, la plata cu tichete de masă, pentru calculul automat a numărului maxim de tichete de masă permis din fiecare tip disponibil.

Modificarea are efect asupra tututor tipurilor de interfete NexusEasyRetail.

La data de 12 Februarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Opțiune "Nr. maxim tichete de masa pe bon" în modulul Bonuri fiscale prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Restaurant şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.4.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.4.1 | Nexus Media