În cadrul modulului "Comenzi de la clienți" am adăugat opțiunea "Mod calcul automat cantitate aprobată" cu următoarele valori: "Cantitate disponibilă - fără limită" (implicit), "Cantitate disponibilă - limitat" și "Cantitate comandata de client". Limita este stabilită în funcție de valoarea setării "Suplimentare ulterioară cantitate". Aceasta este utilizată la stabilirea cantității aprobate în fereastra de aprobare comandă client.
Spre exemplu, dacă valoarea opțiunii noi adăugate este "Cantitate disponibilă - limitat", atunci cantitatea maximă permisă spre aprobare este cantitatea de pe stoc și nu mai mult.
Dacă se ia în calcul cantitatea disponibilă - fără limită, verificați dacă aveți posibilitatea de suplimentare ulterioară cantitate!
Funcționalitatea este rezolvată în versiunea 21.2.

La data de 5 Ianuarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Opțiune "Mod calcul automat cantitate aprobată" în cadrul modulului "Comenzi de la clienți" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.2. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.2 | Nexus Media