În cadrul modulului "Comenzi de la clienți" am adăugat opțiunea "Închidere comandă la facturare" care poate lua următoarele valori: "Opțional" (valoare implicită și mod de lucru actual), "Întotdeauna" și "Niciodată". Astfel, la generarea facturii de client prin intermediul asistentului de generare factură din cadrul unei comenzi, opțiunea de închidere comandă va lua starea de bifat/debifat în funcție de valoarea setării.

La data de 28 Ianuarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Opțiune "Închidere comandă la facturare" în cadrul modulului "Comenzi de la clienți" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.3. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.3 | Nexus Media