În versiunea 20.22 am adăugat opțiunea "Deschidere cu aplicații externe" în cadrul modulului "Atașamente". Astfel, dacă această opțiune este bifată, atunci atașamentele din cadrul modulului, cât și atașamentele din cadrul documentelor vor fi deschise cu aplicațiile standard din windows.

La data de 20 Noiembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Opțiune "Deschidere cu aplicații externe" în cadrul modulului "Atașamente" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.22. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.22 | Nexus Media