Am adăugat în fereastra de editare a unui POS din cadrul modulului "Aparate de marcat fiscale" din aplicația NexusERP (v.20.21.70) un câmp nou, "Deschidere automată produs".
În cazul în care acest câmp este bifat, atunci la selectarea si adaugarea unui produs pe un bon/comandă (în functie de interfața utilizată) din aplicația NexusEasyRetail se va deschide automat pagina de editare a produsului.
Utilizarea acestei opțiuni este recomandată pentru locațiile în care se vând produse ce au modalități de preparare sau rețete care se modifică la fiecare produs, în acest mod operarea lor fiind mai facilă.

La data de 17 Noiembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Opțiune "Deschidere automată produs" în fereastra de editare a unui Pos din Aparate de marcat fiscale prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Catering şi modulul Bonuri fiscale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.21.70. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.21.70 | Nexus Media