În tabul de opțiuni al modulului de "Lansare producție" am adăugat setarea "Mod de afișare" care cuprinde două opțiuni: "Faze de producție" și "Antecalcul".
În cazul în care se alege prima opțiune, la expandarea liniilor din cadrul lansărilor vor fi afișate fazele de producție, iar la alegerea celei de a doua opțiuni, se vor afișa produsele care fac parte din antecalculul liniei.

La data de 9 Septembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Opțiune nouă "Mod de afișare" în cadrul modulului "Lansare producție" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Productie şi modulul Lansare productie.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.18. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.18 | Nexus Media