Am adăugat în aplicația NexusERP(v. 20.10.343), pe pos-urile asociate aparatelor de marcat fiscale, câmpul "Includ prețuri pe comandă (bar., buc., etc)" (implicit nebifată).
Astfel, în cazul în care este bifat acest câmp, atunci la trimiterea comenzilor către imprimantele de bar, bucătărie din aplicația NexusEasyRetail, se va tipări și prețul produselor.

La data de 16 Iunie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Opțiune nouă pe pos: "Includ prețuri pe comandă" prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Restaurant.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.11.343. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.11.343 | Nexus Media