In majoritatea cazurilor in care se deschide fereastra de editare a unui document prin link de pe un raport sau din alte module sunt necesare functii disponibile doar in modul (vizualizare AC, vizualizare plati sau NIR asocate, stergere document). Pentru a facilita operatiunea de deschidere a modulului asociat penttru efectuarea de operatiuni asupra documentului respectiv (cum ar fi stergerea) am adaugat in cadrul editarii unui document din aplicatia NexusERP (v.15.41.) butonul "Deschid modul". Acesta deschide automat modulul asociat si se pozitioneaza pe documentul editat.

La data de 19 Septembrie 2015 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Operatie noua in fereastra de editare document: Deschidere modul prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 15.41.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.15.41.0 | Nexus Media