In cadrul modulelor Facturi clienti si Facturi furnizori am creat posibilitatea definirii unor modele de document. Acestea au scopul de a simplifica operarea documentelor, in special pentru utilizatorii neexperimentati.
Modelul permite predefinirea unor campuri ca: tip document, carnet, cont, includere in jurnal TVA, etc. si ascunderea acestora la momentul operarii pentru utilizatorii finali.
Tot pentru acest scop s-au creat si doua drepturi: Operare documente utilizand fereastra implicita, Operare documente utilizand modele

La data de 17 Martie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Operarea facturilor de clienti sau furnizori utilizand modele de document prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.6. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.6 | Nexus Media