Pentru a facilita operarea bacșișului incasat in restaurante (atat in aplicatia de Easy Retail Restaurant cat si in aplicatia de Ospatari Online), am introdus in fereastra de editare a unui pos din aplicatia Nexus ERP campurile "Procente propuse pentru bacșis" (valori numerice, separate prin virgule, ex. 5,10,15) și "Articol bacsis" (Serviciu din nomenclatorul de Bunuri si servicii - Articole, cu tip articol "Bacsis").

In functie de aceste setari de la dispozitivul pos, in interfata de Ospatari Online in cadrul meniului de clase produse este inclus butonul Bacsis.

In cadrul rubricii Bacsis, vor aparea variantele predefinite de bacsis, cu valoarea aferenta si totalul actualizat al notei, daca se optează pentru oricare din variantele predefinite.
Pe langa aceastea se poate inscrie un bacsis dat la liber, preferat de client, procentual sau valoric.

Dupa adaugarea bacsisului in nota de plata, valoarea comenzii se va actualiza automat, astfel incat la o noua tiparire, articolul de tip bacsis va aparea pe nota de plata.


La data de 26 Iulie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Operare bacsis in Nexus Ospatari Online prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Ospatari Online.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.12. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media