Începând cu versiunea 20.12, în modulul "Propuneri de plată" am inclus posibilitatea de înregistrare a viramentelor interne. De asemenea, plățile care se operează în acest modul pe un cont de trezorerie, vor fi afișate în modulul "Ordine de plata" și se vor putea realiza ordine de plată pentru acestea.

La data de 8 Iulie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare OP transfer din trezorerie catre o banca comerciala prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Proces verbal de casare imobilizari.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media