Pentru a permite o acuratete mai buna in calculul preturilor de vanzare din ofertele derivate prin aplicarea unui procent de discount la pretul din oferta de baza, am adaugat campurile Mod rotunjire preturi si Numar zecimale rotunjire pret. Prin urmare, exista doua posibilitati de rotunjire: fie la numarul de zecimale setat in optiunile generale ale aplicatiei, fie la numarul de zecimale setat chiar pe lista derivata.
Campurile se gasesc doar in fereastra de editare a listelor de pret derivate.

La data de 12 Mai 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Numar de zecimale pentru rotunjirea preturilor din listele de pret derivate prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Preturi de vanzare.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.17.00. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.5 | Nexus Media