Pentru societatile care utilizeaza optiunea "Balanta si articole contabile pe puncte de lucru" am tratat cazul in care o factura de la un punct de lucru este incasata la un alt punct de lucru. In acest scop sunt create doua note contabile prin care se trece suma de pe un punc de lucru pe celalalt, utilizand ca si cont intermediar contul setat in Optiuni generale -> pagina Puncte de lucru -> Cont intermediar intre facturi si plati

La data de 17 Iunie 2017 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Note contabile pentru platile unor facturi din alte puncte de lucru prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Banca in lei.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 17.15.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.17.15.0 | Nexus Media