Incepand cu versiunea 21.2.59 nota contabila pentru impozitul pe venitul microintreprinderilor se genereaza doar daca in vectorul fiscal exista operatie de luare in evidenta pentru Impozit pe veniturile microintreprinderilor, valabila la finalul lunii curente.

La data de 20 Ianuarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Nota contabila pentru impozitul pe venitul microintreprinderilor prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Colectez articole B.V..

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.2.59. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.2.59 | Nexus Media