Am introdus pe platforma appbiz.ro pentru licenta de Pontaje Online posibilitatea de adaugare de catre pontator de cereri de CO/Invoiri/CFS pentru salariati.
Am adaugat o pagina pentru vizualizarea tututor cererilor din cadrul unei perioade (cu posibilitate de configurare) si cu filtrare dupa anumite criterii: Punct de lucru, Loc de munca, formatie de lucru.

La data de 17 Octombrie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Nexus Pontaje Online: Modificari cereri CO prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Pontaj Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media