Am modificat aplicatia "Nexus Online Lansari Productie" astfel incat, prin scanarea unui cod de bare a unui produs aflat in lista de ingrediente a unei retete, cantitatea este incrementata cu unu.


La data de 16 Iunie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Nexus Online Lansari productie-Posibilitatea de a confirma prin scanare cod de bare produsele care se ridica din depozit pentru generarea bonului de consum prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Bucatarie Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media