Nexus Instant Retail View este un instrument simplu şi uşor de folosit care completează funcționalitatea interfețelor de vânzări din soluţiile Nexus ERP.

Acesta integrează în cadrul soluțiilor noastre de vânzări (așa numitele POS-uri) utilizarea unui afișaj client color având o revoluție și o dimensiune de afișare mult mai mare decât afișajele client clasice.

Nexus Instant Retail View este licențiat gratuit și funcționează împreuna cu Nexus Retail și cu Nexus Restaurant.

Kitul de instalare pentru Nexus Instant Retail View poate fi descărcat din contul dvs. de client de pe site-ul www.download.nexuserp.ro

Pe acest display client se afișează:


  • imaginea și prețul produsele vândute - pe măsură ce acestea sunt adăugate în bonuri;

  • totalul bonului împreună cu o imagine specifică;

  • iar atunci când nu se efectuează vânzări sunt afișate în mod rotativ imagini cu reclamele comerciantului.



Acest ecran secundar este util pentru verificarea vizuală din partea clienților a produselor si prețurilor adăugate în bon. Eliminând în acest fel, mare parte, stornările ulterioare ale bonurilor.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul nostru de suport




La data de 24 Martie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Nexus Instant Retail View prin crearea unui modul nou în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Instant Retail View.

Aceast modul nou îl veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.12. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media