Am modificat aplicația NexusERP (v.20.08) astfel încât modulele ce se puteau accesa din pagina "Instrumente" a meniului: Atașamente, Activități, Avertizări, Aprobări, Log operare, Note, Arhivă mesaje, vor putea fi accesate ca și celelalte module existente în aplicație, din cadrul meniului din stânga. Acestea vor fi incluse in grupul "Nomenclatoare și unelte", subgrupul "Instrumente".

La data de 21 Aprilie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Mutare module din pagina Instrumente prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.08. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.08 | Nexus Media