Începând cu versiunea 22.16 am mutat funcționalitățile de atașare și detașare a bazelor de date din meniul Instrumente --> Mentenanță baze date în modulul Societăți.
De asemenea, aceste operații pot fi realizate doar de către utilizatorii care dețin dreptul de Atasare bază de date, respectiv Detașsare bază de date.
La instalarea update-ului 22.16 aceste drepturi vor fi adăugate automat utilizatorilor de tip Admin.

Important!
Operația de atașare a bazelor de date se poate realiza atât de pe stația de lucru cât și de pe server.

La data de 14 Octombrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Mutare funcționalități Atașare și detașare bază de date în modulul Societăți prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Societati.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.16. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.16 | Nexus Media