Pentru a limita riscul de a vizualiza sau manipula alte date din dosarul contabil (recipise la declaratii, extrase, etc.), începând cu versiunea 24 s-au creat module separate pentru "Solicitari SPV e-Transport" și pentru "Mesaje SPV e-Transport".
Informațiile din cadrul celor două module sunt afișate pentru societatea curentă, accesul fiind permis pe bază de drepturi.

Trimiterea solicitarilor către SPV ANAF și descărcarea mesajelor aferente este permisă doar utilizatorilor care au drept de "Scriere" în module aferente.
Pentru autentificare in SPV se poate utiliza una din variantele:
- Certificatul calificat (setat pe utilizatorul curent, necesită introducerea token-ului fizic pentru semnatura digitala);
- Tokenul OAuth propriu (în cazul în care este obținut pentru utilizatorul curent);
- Token OAuth implicit (pentru utilizatorul setat în dosarul contabil pentru e-Factura)

La data de 21 Februarie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Module noi pentru solicitari si mesaje SPV e-Transport prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.4. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.4 | Nexus Media