Am modificat fereastra de adaugare/modificare Program targetare din modulul Targete astfel incat se putem adauga mai multe produse simultan. De asemenea, in gridul de afisare a produselor am adaugat si campul Brand. Gridul ofera posibilitate de filtrare. Modificarea va fi disponibila incepand cu update-ul 18.6

La data de 31 Ianuarie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modul Target - Modificarea fereastra Program targetare prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media