Pentru a oferi un mod mai clar de configurare a conturilor SMTP utilizate de Nexus ERP pentru trimiterea de mesaje e-mail, am creat un nou modul: Nomenclatoare și unelte/Instrumente -> Conturi e-mail (SMTP). Conturile e-mail introduse in acest modul sunt valabile la nivelul intregului sistem NexusERP si sunt vizibile indiferent de societatea curenta.
Dupa adaugarea corecta a conturilor in modulul Conturi e-mail (SMTP) se poate trece la selectarea contului SMTP general si a contului SMTP pentru societatea curenta. Acest lucru se face in Optiuni -> Setari generale -> Expeditor e-mail.
Atentie! Definirea unor adrese CC sau BCC la nivel de cont SMTP are ca efect trimiterea, catre aceste adrese, a unor copii ale mesajelor e-mail, indiferent care e societatea curent aleasa.

La data de 12 Iulie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modul nou: "Conturi e-mail (SMTP)" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.12. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.12 | Nexus Media