Începând cu versiunea 19.17, în aplicația Nexus ERP, în grupul Financiar - Lei am adăugat un nou modul "Propuneri de plată".
Prin intermediul acestui modul s-a urmărit gestionarea propunerilor de plată a facturilor de furnizori.
În modulul "Carnete" s-a adăugat posibilitatea creării de carnete pentru documentele de tipul "Propunere de plată".
În modulul "Propuneri de plata" s-a creat un asistent pentru selecția facturilor. Acesta permite filtrare după data documentului, data scadenta, gestiune, furnizor si cont.
De asemenea, am implementat mecanismele de validare a propunerilor de plată prin flux de aprobare, dar și posibilitatea de creare a unor avertizări customizate.
Partea de raportare cuprinde 3 rapoarte: Borderou propuneri de plată, Listă propuneri de plată și Propuneri de plată - Formular.

La data de 3 Aprilie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modul nou - Propuneri de plată prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.17. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.17 | Nexus Media