Am adăugat în aplicația NexusERP (v.22.12.) modulul "POS-uri". Acesta afișează toate posurile configurate pentru aparatele de marcat fiscale și utilizate în aplicația NexusEasyRetail, cu posibilitate de prefiltrare și grupare conform necesității.

Deschiderea modulului se poate realiza atât din meniul din stânga al aplicației, cât și din fereastra de editare a unui pos deschis din modulul "Aparate de marcat fiscale".

La data de 31 August 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modul nou, Pos-uri, aferente aparatelor de marcat fiscale prin crearea unui modul nou în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul POS.

Aceast modul nou îl veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.3.393. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.12 | Nexus Media