In cadrul grupului Financiar am creat un nou modul: Plăți/Încasări planificate
Scopul acestui modul este de a înregistra plățile și încasările viitoare, altele decât cele provenite in facturi, în scopul creșterii acurateței analizei Cash-Flow.
Exemple de astfel de plăți sunt: chiriile pentru imoblie sau utilaje, împrumuturile și restituirea acestora, investițiile sau incasările din vânzari retail.
Înregistrarea in program permite atât adăugarea de operațiuni valabile doar la data specificată cat și a operațiunilor repetitive.

La data de 2 Februarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modul nou: Plăți planificate prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Plati/Incasari planificate.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.2. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.2 | Nexus Media