Incepand cu versiunea 24.6.378, s-au modificat setarile de personalizare ale rapoartelor din modulele: Facturi clienti, Avize de insotire marfa si Casa in lei. Astfel, in Optiuni, in fereastra de Personalizare raport factura, respectiv, aviz si chitanta, s-a inclus posibilitatea de a salva din arhiva, imaginile pentru antet, subsol, logo si semnatura. Daca inainte aveati setate imaginile pentru antet, subsol, logo si semnatura, trebuie sa le adaugati din nou utilizand optiunea "Selecteaza si ataseaza din fisier local" -> folderul Reports din Nexus, altfel va aparea un mesaj de atentionare. In cazul in care ele nu fost setate inainte, mesajul nu va aparea.

La data de 6 Iunie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificari setari personalizare rapoarte in modulele: Facturi clienti, Avize de insotire marfa si Casa in lei prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.6.366. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.6.366 | Nexus Media