Începând cu versiunea 23.21 în modulele Planificare bugete venituri și cheltuieli și Bugete venituri și cheltuieli au fost operate mai multe modificări.
Planificarea bugetelor se poate realiza și fară specificarea centrului de profit. Conturile planificate pot fi grupate pe categorii. O categorie poate conține mai multe conturi, separate prin virgulă (,).
Modulul Bugete venituri și cheltuieli a fost adaptat astfel încât să prezinte si planificările care nu au definit un centru de profit.


La data de 7 Decembrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificări Planificare bugete venituri și cheltuieli și Bugete venituri și cheltuieli prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Analist şi modulul Bugete venituri si cheltuieli.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.21. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.21 | Nexus Media