Am modificat pagina "Sertar numerar" din aplicația NexusEasyRetail (v. 20.12.269.) astfel încât utilizatorul să aibă posibilitatea de a selecta beneficiarul (Salariat/Partener) pentru tipul de document Chitanță sau Dispoziție de plată, respectiv Dispoziție de încasare.

În plus utilizatorul va putea opta dacă dorește să completeze numărul manual (prin bifare și completare câmp număr) sau să fie preluat automat, de pe carnetul setat pe gestiune (în cazul în care nu se bifeză și completează câmpul număr).

În cazul în care operațiunea se inregistrează în casă, la adăugarea acesteia se va trimite dispoziția de plată/încasare la tiparire pe imprimanta grafică setată pe pos.

La data de 31 Iulie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificari pagină Sertar Numerar din aplicația NexusEasyRetail prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Supermarket.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.12.269. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.12.269 | Nexus Media