Începând cu versiunea 22.16 am operat o serie de modificări în modulul Depunere declarații prin care s-a urmărit posibilitatea de depunere a Declarației 406 prin intermediul acestui modul și o mai bună gestionare a depunerii declarațiilor rectificative.
Astfel, am eliminat butonul Actualizare din modulul Depunere declarații. Pe ecran vor fi afișate toate declarațiile care s-au adaugat la configurarea dosarului contabil. Câmpul Eroare afișat pe ecran ne va oferi informații dacă declarația a fost adăugată în modul sau dacă aceasta este validă.

Atenție!
În cazul modulelor care permit adăugarea mai multor declarații în aceeași lună, validarea declarațiilor va avea ca efect adăugarea unei noi înregistrări în modulul Depunere declarații.
Recomandăm ca adăugarea declarațiilor să se realizeze cu responsabilitate si să nu se abuzeze de această funcționalitate. Mentionăm că nu facem referire la declarațiile rectificative și la raportarea modală a Declarației D406.

În imaginile atașate se poate vizualiza un exemplu privind modul de afișsare a Declarației 112 pentru care există și o declarație rectificativă și a Declarației 406 care prezintă mai multe segmente.


La data de 11 Octombrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificări în modulul Depunere declarații din grupul Dosar Contabil - Includere Declarație 406 prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Optiuni Dosare Contabile.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.12. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.16 | Nexus Media