Am modificat aplicația NexusERP (v.20.8), astfel încât la accesarea butonului "Mesagerie internă" (dreapta, sus) utilizatorului să i se deschidă "Pagina mea". Aici se vor putea vizualiza în prima faza ultimele mesaje primite sau trimise către fiecare utilizator în parte (mesajele necitite vor aparea cu font îngrosat), cu posibilitatea deschiderii si continuării conversației cu un singur utilizator. În cazul în care un mesaj este foarte lung, acesta poate fi vizualizat integral printr-un singur click pe el.

În plus s-a creat un modul nou "Arhiva mesaje" (Nomenclatoare și unelte/Instrumente), unde utilizatorul poate vizualiza toate mesajele ale caror destinatar sau expeditor este. Acest modul poate fi accesat și din "Pagina mea" prin intermediul butonului "Vezi toate mesajele".
Si din cadrul modulului "Arhivă mesaje" se vor putea trimite mesaje noi către alți utilizatori sau grupuri de utilizatori. În plus, se vor putea șterge mesaje individuale sau tot istoricul din urmă și se vor putea marca toate mesajele ca fiind citite.

La data de 22 Aprilie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificări mesagerie internă prin crearea unui modul nou în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Aceast modul nou îl veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.08. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.08 | Nexus Media