Am modificat aplicația NexusERP (v.20.8), astfel încât la accesarea butonului "Mesagerie internă" (dreapta, sus) utilizatorului să i se deschidă "Pagina mea". Aici se vor putea vizualiza în prima faza ultimele mesaje primite sau trimise către fiecare utilizator în parte (mesajele necitite vor aparea cu font îngrosat), cu posibilitatea deschiderii si continuării conversației cu un singur utilizator. În cazul în care un mesaj este foarte lung, acesta poate fi vizualizat integral printr-un singur click pe el.

În plus s-a creat un modul nou "Arhiva mesaje" (Nomenclatoare și unelte/Instrumente), unde utilizatorul poate vizualiza toate mesajele ale caror destinatar sau expeditor este. Acest modul poate fi accesat și din "Pagina mea" prin intermediul butonului "Vezi toate mesajele".
Si din cadrul modulului "Arhivă mesaje" se vor putea trimite mesaje noi către alți utilizatori sau grupuri de utilizatori. În plus, se vor putea șterge mesaje individuale sau tot istoricul din urmă și se vor putea marca toate mesajele ca fiind citite.

| v.20.08 | Nexus Media