In urma publicarii versiunii 5 a serviciului web pus la dispozitie de ANAF pentru interogarea datelor firmelor din Romania, in NexusERP s-a modificat preluarea automata a datelor firmei la adaugarea partenerilor si asistentul de verificare date parteneri din nomenclatorul de parteneri.
Incepand cu aceasta versiune in raspunsul primit a fost inclus si numarul de inregistrare la Registrul Comertului. Prin urmare, considerand corecta aceasta informatie, nu mai exista posibilitatea excluderii verificarii acestui camp in asistentul de verificare parteneri, ramanand optionala doar verificarea denumirii, adresei, numarului de telefon si numarului de fax.

La data de 13 Ianuarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificari la preluarea datelor firmelor de pe ANAF prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Parteneri.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.2. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.2 | Nexus Media