începând cu versiunea 23.6 în modulul Nomenclator teritorial am adăugat opțiunea Variante de arendă nedefinite. Dacă se bifează această opțiune, nu se vor putea adăuga variante de plată pe tarla, ci, la adăugarea contractelor de arenda, se vor putea selecta toate variantele de plată definite în opțiunile modulul Contracte de arendă.
Dacă opțiunea este nebifată, modul de operare va rămâne neschimbat, adică, variantele de arendă vor trebui adăugate pe tarla, iar la operarea contractelor se vor putea selecta doar opțiunile existente pe tarla.

La data de 9 Mai 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificări în modulele Nomenclator teritorial și Contracte de arendă prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Gestiune Agricola şi modulul Contracte de arenda.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.6. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.6 | Nexus Media