În cadrul modulului "Management prețuri de vânzare" s-au realizat noi modificări cu privire la gestionarea listelor de preț derivate. În primul rând, s-a creat posibilitatea modificării procentului de reducere/majorare a prețurilor direct din grid, calculându-se automat și prețurile. Acest câmp a fost adăugat și în cadrul importurilor din interiorul documentului (proc_act) și din modul (procent_majorare). Opțiunea "Exclude adăugări/ștergeri la sincronizare" a fost mutată în cadrul listelor derivate.
Funcționalitățile vor fi disponibile începând cu versiunea 21.3.

La data de 22 Ianuarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificări în cadrul listelor de preț derivate prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Preturi de vanzare.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.3. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.3 | Nexus Media