Începând cu versiunea 23.13 în modulul Avize de însoțire marfă am adăugat pagina Intrastat unde se pot completa informațiile necesare declarării tranzactiilor în declarația Intrastat. De asemenea, s-a modificat procedura de culegere a datelor în Intrastat, astfel încât să fie culese și avizele de însoțire, iar, din modulul Facturi clienti vor fi culese doar facturile care nu au asociate aviz de însoțire marfă.


La data de 12 Septembrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificări culegere date in declarația Intrastat prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Avize de insotire marfa.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.13. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.13 | Nexus Media