Începând cu versiunea 22.7 s-au efectuat o serie de modificări referitoare la depunerea bilanțului. Modulele F10 - Bilant prescurtat, F20 - Contul de profit si pierdere, F30 - Date informative, F40 - Situatia activelor imobilizate au fost centralizate într-un singur Bilanț.

În plus, față de modul anterior de lucru, menționam că, în pagina Link-uri, se va putea adăuga un fișier cu extensia .ZIP care să conțină datele care trebuie atașate la depunerea acestuia.
Acest fișier este necesar, mai ales, pentru depunerea bilanțului din modulul Dosar contabil.

De asemenea, începând cu această versiune am inclus și posibilitatea de a genera situațiile financiare interimare trimestriale.

La data de 18 Iulie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificari Bilanț >Adăugare situații financiare interimare trimestriale prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Analist şi modulul F10 - Bilant prescurtat.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.7. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.7 | Nexus Media