În cadrul asistentului „Livrări”, din modulul „Comenzi de la clienți” am adăugat combo-ul „Plata expediției la” și posibilitatea de a alege tipul de ramburs. În cazul în care se alege „Fără ramburs”, ramburs numerar va fi egal cu 0, iar pentru opțiunea „Ramburs în cont colector” se va completa banca contului colector, iar la salvarea în logistică, opțiunea „Ramburs în cont colector” va fi bifată.
Modificările vor fi disponibile începând cu versiunea 20.7

La data de 27 Februarie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificarea asistentului de "Livrări", din cadrul modulului „Comenzi de la clienți” prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.7. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.7 | Nexus Media